17 Feb

Lansarea noii platforme online de administrare a serviciilor ROMPOS

Începând cu 18.02.2019, s-a lansat platforma online de administrare a serviciilor ROMPOS ce poate fi accesată la adresa: https://app.rompos.ro . Prin aceasta vă punem la dispoziție următoarele funcționalități:
 1. Gestionarea Roverelor și a abonamentelor acestora la serviciile de poziționare GNSS în timp real,
 2. Descărcarea de înregistrări GNSS de la o stație permanentă,
 3. Gestiunea creditelor ROMPOS (Credite RTK și creditele RINEX) cu ajutorul cărora cumpărați serviciile disponibile.
Pentru autentificarea în platformă trebuie să dețineți un cont de utilizator ANCPI. Persoanele care nu dețin un cont unic ANCPI, pot accesa https://epay.ancpi.ro/ care oferă funcționalitățile de obținere a unui cont.
Instrucțiuni de utilizare veți găsi în platformă, după autentificare.
Note privind plățile:
 • Persoanele care au utilizat portalul ANCPI ePayment pentru a cumpăra serviciile de poziționare GNSS în timp real, vor avea deja creditele alocate în noua Platformă de Administrare a Serviciilor Rompos.
 • Persoanele care au cumpărat serviciile poziționare GNSS în timp real prin virament bancar și au trimis email către adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:
  • Dacă adresa de email a fost identică cu un cont de utilizator ANCPI și plata a fost confirmată, creditele ROMPOS au fost alocate la acest cont. Accesând noua platformă cu acest cont puteți gestiona roverele și iniția abonamentele.
  • Dacă adresa de email nu a fost identifică cu un cont de utilizator ANCPI și plata a fost confirmată, s-a generat un cupon digital cu un cod de activare, care va fi trimis către fiecare adresă de corespondență. Poate fi folosit de către dumneavoastră după ce v-ați autentificat în Platforma de Administrare a Serviciilor ROMPOS, în secțiunea Înregistrare Plăți. ATENȚIE! Codul de activare poate fi folosit o singură dată!
 • Începând cu prezenta, contul This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. se închide. Noua modalitate de comunicare a dovezii plății se va realiza de dumneavoastră după ce v-ați autentificat în Platforma de Administrare a Serviciilor ROMPOS, în secțiunea Înregistrare Plăți.
Read 17355 times Last modified on Friday, 29 March 2019 20:45

Search

Abonare newsletter

Contact

 • Schedule M-T : 8:00-16:30; F: 8:00-14:00
 • 1A Expozitiei Bvd., Sector 1, Bucharest
 • +40 21 224 39 67
 • office@rompos.ro
 • Fast contact