Cum îmi pot prelungi abonamentul la serviciile ROMPOS?

Cum îmi pot prelungi abonamentul la serviciile ROMPOS? Important

46

Pentru a vă prelungi abonamentul la serviciile ROMPOS va trebui să vă autentificați pe platforma de administare a serviciilor ROMPOS https://app.rompos.ro. Singura procedură care trebuie urmată în acest caz este descrisă mai jos (nu trebuie să interveniți în configurarea roverului fizic, utilizatorul și parola rămânând aceleași).

-După autentificare accesați secțiunea ROVERS/RTK. Totodată verificați dacă aveți creditele disponibile pentru ROVER ( 1 credit =  1 lună), informație aflată în bara de stare în partea dreaptă sus.

Screenshot 2

-Apoi accesați meniul Rovere din partea stângă. Puteți prelungi perioada unui rover deja activ sau puteți activa un rover inactiv. Pentru a accesa detaliile roverului dați click pe pictograma verde.

Screenshot 21

- Pentru a vedea detaliile despre abonament accesați tab-ul Abonament Rover.

Screenshot 3

-Pentru a activa sau prelungi un abonament dați clik pe câmpul Dată Început și alegeți data de început din calendar dând click pe aceasta.

Screenshot 4

 

- Introduceți numărul de luni dorite pentru abonament și accesați Adaugă abonament.

Screenshot 5

- Verificați corectitudinea datelor în mesajul de avertizare și dacă acestea corespund opțiunii dumnevoastră accesați butonul Da.

Screenshot 6

- Veți primi o notificare în cazul în care tranzacția decurge cu succes. În cazul în care survin erori în cazul acestui proces, creditele vi se returnează în cont.

Screenshot 7

-Noul abonament va fi vizibil în tab-ul Abonament Rover al roverului respectiv.

Screenshot 8

- Dacă data de început corespunde cu data curentă se va schimba statusul de activate al abonamentului cu perioada în care abonamentul este activ, iar în cazul în care data de activare este în viitor abonamentul apare tot ca inactiv.

Screenshot 9

-

#17

Căutare

Contact

  • Program L-J : 8:00-16:30; V: 8:00-14:00
  • Bd.Expozitiei, nr.1A, Sector 1, Bucuresti
  • +40 21 224 39 67
  • +40 758 071 894
  • office@rompos.ro
  • Contact Rapid